Christian Oliver

16. května 2008 v 22:55 |  ♥♥ Miláčcí ♥♥
Christian Oliver vyrůstal ve Frankfurtu nad Mohanem,později pak odjel do Los Angeles studovat herectví. Christian mluví německy, anglicky a francouzsky, vlastní také svůj oděvnický podnik. Nejraději má adrenalinové sporty, zejména potápění, sky-diving a snowboarding. Také rád cestuje a poznává nová místa a lidi. Navštívil například Afriku, Tahiti nebo Indii. Nesnáší namyšlené lidi, ale sám uznává, že je někdy až moc upřímný a to ho někdy může dostat do problémů. Poprvé jsme ho mohli vidět v pilotním film "Křest ohněm", který jako první odvysílala TV Nova dne 7.9.2003.
Zahrál si také jednu z hlavních rolí v seriálu Kobra 11.
Filmografie:
2008 - Speed Racer (Speed Racer)...Snake Oiler
2006 - Dobrý Němec (Good German)...Emil Brandt
2001 - Kept (Kept)...Kyle
2001 - Peklo ve městě (Ablaze)...Tim Vester
2001 - Schlaf mit meinem Mann...Benny
1999 - Romantic Fighter...Dennis
1999 - Undressed...Wendell (season 4)
1997 - Eat your hearth out...Daniel Haus
1996 - Kobra 11 (Alarm für Cobra 11)...Jan Richter
Je to z osobností......tag se tam dyžtag jukněte na další fotky.....máte-li zájem=O)
Tady sou aspoň ňáký:
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 SaB!nQa SaB!nQa | Web | 16. května 2008 v 22:56 | Reagovat

ahojky klikni na web a hlasni pro Máju.. pls je to důležitý.. Nicz ti to neudělá..Jinak sorry za reklamku..

2 verca verca | Web | 16. května 2008 v 22:58 | Reagovat

ahojky sry za reklamu ae jestli chceš tak se koukni na můj bloček a zanech komentík...xD papapapa

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama